בלאקג'ק ברד סטאר
-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
לכבוד הוא לי לפתוח נושא ראשון בפורום קזינו.
אז כל מי שמכיר אותי יודע שאני חולה קזינו, ואם כבר משחקים קזינו אז רק ברד סטאר.
יש להם את הקזינו אונליין הכי טוב!
בלאקג'ק משחק פשוט שלא דורש יותר מידי ידע, אם משחקים באופן המקסימאלי על סמך טבלה שפיתחו סטטיסטיקאים האחוזים הם 48% - 52% לטובת הבית.
יש כל מיני שיטות לשחק בלאקג'ק , האסטרטגיה שלי היא לסכן כמה כשפחות ולנסות להרוויח כמה שיותר.
נניח ויש לי 100$, אני מחליט לעצמי שאני מתחיל מהימור של 5$ אם נתפס דופק הימור של 10$ אם נתפס דופק הימור של 20$ וכן הלאה..
תמיד אני מגדיר לעצמי מראש מה המקסימום הימור שאם אני ברצף של זכיות שבו אני חוזר ל5$ דולר הימור נניח החלטתי שב160$ אני חוזר "לגרד" מ5$ שוב. והיה לי רצף מעולה הגעתי מ5 ל10 ל20 ל40 ל80 ואז 160, והוא נתפס, אני לא ממשיך לסכן את כל ה160 אני מדליק סיגריה נח קצת וחוזר לגרד מ5 מההתחלה..
זו השיטה הכי מומלצת.
טעות נפוצה היא נניח להתחיל ב5$ לא נתפס ההימור ואז לסכן 10$ כדי להחזיר הכל ואז אם לא נתפס לסכן 20$ וכן הלאה.. זו שיטה מסוכנת לא משתלמת ורוב הסיכויים שתפסידו בה המון המון כסף.
תמיד צריך לסכן רק את הרווח שלנו.
במידה ולא הלך עם ה5$ הראשונים ממשיכים רק בהימורים של ב5$ עד שמתאפסים, אם הפסדנו מעל 35% מהסכום הכללי ( הבנקרול) שיש לנו, פה עוצרים ולא ממשיכים ומנסים במועד אחר עד שיתפס הגל או ישתנה המזל (:
ואם הרווחנו מעל 50% מהסכום הכללי (מהבנקרול) שיש לנו כאן עוצרים וממשיכים ביום אחר, המטרה הכללית זה להתחיל עם סכום נמוך וכל יום לקחת קצת קצת ולגדול לאורך זמן בהחלט אפשרי בשיטה שציינתי ,( עשיתי זאת עשרות פעמים) להתחיל מ100$ ואחרי חודש למצוא את עצמנו על 2000$ צריך סבלנות ולא לשחק כמו פסיכופטים.
ככל שהסכום שלי עולה אני גם מגדיל את סכום ההימור שלי אם לדוגמא עליתי ל1000$ מ100$ יש לי 900$ לסכן מבלי להפסיד דולר, לכן אני מתחיל בהכפלות של 50$ ולא 5$
זו השיטה שלי בגדול, יש עוד כמה חידודים כמו:
לשים לב לקלפים שנפתחים, ולסטטיסטיקה של הזכיות של הדילר, וספירות קלפים, האם לעשות אינשורנס או לא על זה ארחיב בפעם אחרת.
צירפתי לכם טבלה שאומרת מה לעשות בכל מצב ואין לחרוג ממנה, מבחינה הסתברותית זה מה שצריך לעשות בכל יד ויד, פשוט לשחק כמו מחשב, ושיש לכם אינטואיציה שהיד הבאה לא שלכם , פשוט לא להכנס תמיד יהיו עוד ידיים..
אז כל מי שמכיר אותי יודע שאני חולה קזינו, ואם כבר משחקים קזינו אז רק ברד סטאר.
יש להם את הקזינו אונליין הכי טוב!
בלאקג'ק משחק פשוט שלא דורש יותר מידי ידע, אם משחקים באופן המקסימאלי על סמך טבלה שפיתחו סטטיסטיקאים האחוזים הם 48% - 52% לטובת הבית.
יש כל מיני שיטות לשחק בלאקג'ק , האסטרטגיה שלי היא לסכן כמה כשפחות ולנסות להרוויח כמה שיותר.
נניח ויש לי 100$, אני מחליט לעצמי שאני מתחיל מהימור של 5$ אם נתפס דופק הימור של 10$ אם נתפס דופק הימור של 20$ וכן הלאה..
תמיד אני מגדיר לעצמי מראש מה המקסימום הימור שאם אני ברצף של זכיות שבו אני חוזר ל5$ דולר הימור נניח החלטתי שב160$ אני חוזר "לגרד" מ5$ שוב. והיה לי רצף מעולה הגעתי מ5 ל10 ל20 ל40 ל80 ואז 160, והוא נתפס, אני לא ממשיך לסכן את כל ה160 אני מדליק סיגריה נח קצת וחוזר לגרד מ5 מההתחלה..
זו השיטה הכי מומלצת.
טעות נפוצה היא נניח להתחיל ב5$ לא נתפס ההימור ואז לסכן 10$ כדי להחזיר הכל ואז אם לא נתפס לסכן 20$ וכן הלאה.. זו שיטה מסוכנת לא משתלמת ורוב הסיכויים שתפסידו בה המון המון כסף.
תמיד צריך לסכן רק את הרווח שלנו.
במידה ולא הלך עם ה5$ הראשונים ממשיכים רק בהימורים של ב5$ עד שמתאפסים, אם הפסדנו מעל 35% מהסכום הכללי ( הבנקרול) שיש לנו, פה עוצרים ולא ממשיכים ומנסים במועד אחר עד שיתפס הגל או ישתנה המזל (:
ואם הרווחנו מעל 50% מהסכום הכללי (מהבנקרול) שיש לנו כאן עוצרים וממשיכים ביום אחר, המטרה הכללית זה להתחיל עם סכום נמוך וכל יום לקחת קצת קצת ולגדול לאורך זמן בהחלט אפשרי בשיטה שציינתי ,( עשיתי זאת עשרות פעמים) להתחיל מ100$ ואחרי חודש למצוא את עצמנו על 2000$ צריך סבלנות ולא לשחק כמו פסיכופטים.
ככל שהסכום שלי עולה אני גם מגדיל את סכום ההימור שלי אם לדוגמא עליתי ל1000$ מ100$ יש לי 900$ לסכן מבלי להפסיד דולר, לכן אני מתחיל בהכפלות של 50$ ולא 5$
זו השיטה שלי בגדול, יש עוד כמה חידודים כמו:
לשים לב לקלפים שנפתחים, ולסטטיסטיקה של הזכיות של הדילר, וספירות קלפים, האם לעשות אינשורנס או לא על זה ארחיב בפעם אחרת.
צירפתי לכם טבלה שאומרת מה לעשות בכל מצב ואין לחרוג ממנה, מבחינה הסתברותית זה מה שצריך לעשות בכל יד ויד, פשוט לשחק כמו מחשב, ושיש לכם אינטואיציה שהיד הבאה לא שלכם , פשוט לא להכנס תמיד יהיו עוד ידיים..
-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
כל מילה חקוקה בסלע!! כמה כסף הפסדתי בשיטה השניה שתיארת, מאמר חשוב ביותר לכל מי שחושב להתחיל קזינו אונליין ואין לו ניסיון.
כמובן שיש חשיבות רבה למתי להכנס ומתי לא, עניין של תחושה וקצת הסתברות, אבל זה לא מדע מדוייק!
בשיטה שכתבת סוף סוף ראיתי דולרים וככה גם מהמרים מקצועיים משחקים בקזינו אמיתי.
כל הכבוד מחכה להרחבות בנושא
כמובן שיש חשיבות רבה למתי להכנס ומתי לא, עניין של תחושה וקצת הסתברות, אבל זה לא מדע מדוייק!
בשיטה שכתבת סוף סוף ראיתי דולרים וככה גם מהמרים מקצועיים משחקים בקזינו אמיתי.
כל הכבוד מחכה להרחבות בנושא

-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
תודה אח שלי היקר..
כן יש עוד הרבה להרחיב זה רק על קצה המזלג, כל פעם קצת.. כשיש לי זמן אני נכנס
כן יש עוד הרבה להרחיב זה רק על קצה המזלג, כל פעם קצת.. כשיש לי זמן אני נכנס

-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
בוא נשים בט על 100$ ששיחקת ברד סטאר, דפקת מכה ואמרת לעצמך, יאאלה בוא נרים פוסט בגוקרלנד?

-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
חחחח, טוב אתה!
רווח של 415$ מתחילת החודש, עוד קצת ואני משלם שכירות על חשבון רדסטאר חח

רווח של 415$ מתחילת החודש, עוד קצת ואני משלם שכירות על חשבון רדסטאר חח

-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
שהרדסטאר רק נכנס לארץ לקחתי שם בגלגול מטורף מ250$ עליתי ל6k
איזה אושר עילאי זה היה!!
עשיתם לי חשק, עכשיו מתקשר לסוכן!!

איזה אושר עילאי זה היה!!
עשיתם לי חשק, עכשיו מתקשר לסוכן!!
-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
קורה אחד למאה פעמים.. גם לי הייתה עליה מטורפת כזו , מאז לא קרה לי שוב..
מה ששכחתם לציין וזה הכי חשוב שהתמיכה של הרד סטאר מעולה ובמקרה של זכיה ניתן להמיר את הכסף לביטקויין תוך פחות מ24 שזה אדיר!!
מה ששכחתם לציין וזה הכי חשוב שהתמיכה של הרד סטאר מעולה ובמקרה של זכיה ניתן להמיר את הכסף לביטקויין תוך פחות מ24 שזה אדיר!!
-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
כן, התמיכה של הרד סטאר מעולה וגם הביטקויין זה ענק למי שמתעסק בביטקויין.
אני בכל אופן מוכר לסוכן שלי כל סכום הוא קונה ממני מיד בשער יציג.
אני בכל אופן מוכר לסוכן שלי כל סכום הוא קונה ממני מיד בשער יציג.
-
- קלף גבוה
בלאקג'ק ברד סטאר
כבר לא ניתן להמיר לביטקויין, הסירו את האופציה..